BIRKS CAFÉ

OK, the photos are really bad but I didn’t want to embarrass my friend by taking out my camera so I used my Blackberry… Here’s what I had for lunch at Birks Café: Cream of butternut squash with curry and coco milk, tofu, soya beans & coriander as an appetizer, Ricotta and wild mushrooms ravioli, pine nuts & truffle shavings as a main course and Panna cotta and caramel for dessert.

I absolutely loved it, it was a little piece of heaven. The atmosphere is not the most laid-back, but hey, this is Birks we’re talking about. The service was awesome. I will definitely be going back and maybe next time I’ll try brunch! Oh, and make sure you make reservations, there aren’t that many tables :)

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s