Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Home » SALADE DE TEMPEH, KALE ET CHOU ROUGE

SALADE DE TEMPEH, KALE ET CHOU ROUGE

J’ai fais cette salade il n’y a pas très longtemps après avoir acheté la sauce Dragon et le tempeh fumé à l’oignon d’Aux Vivres, en m’inspirant un peu de Pinterest pour le reste des ingrédients. J’y ai aussi ajouté de façon aléatoire des ingrédients que j’avais dans mon frigo et dont je voulais me débarrasser, et franchement, le résultat était très bon. Alors si vous avez besoin d’une idée de recette rapide et facile à préparer, ne cherchez pas plus loin!

Ingrédients:

-1/2 tasse de choux rouge émincé
-2 tasses de kale émincé (retirer la tige)
-1/4 de tasse de poivron orange en petits morceaux
-1/4 de paquet de tempeh fumé à l’oignon prêt-à-manger (Aux Vivres)
-1/4 de tasse de jeunes pousses
-1 1/2 c. à soupe de sauce Dragon (Aux Vivres)
-1/2 c. à soupe de vinaigrette biologique au sésame et au gingembre (Simply Natural)

Rien de blien compliqué pour la méthode: on mélange le tout!

Pour la vinaigrette Simply Natural, on en trouve dans la section bio de la plupart des grandes épiceries. Pour le reste des ingrédients, vous pouvez les trouvez dans la plupart des épiceries bio.

Bon appétit!

salade_kale_chou_rouge_tempeh_sauce_dragonPin this image on Pinterest

Leave a Reply